HUSAARIRATSASTAJAT menu

Harjoitusestekisat 8.3.2020

Harjoitusestekisat  8.3.2020

Tervetuloa Husaariratsastajien järjestämiin harjoitusestekisoihin 8.3. klo 14 Savijärven kartanolle, Sipooseen. Kilpailut ovat avoimet vain Husaarien jäsenille.

Näihin kisoihin et tarvitse seuratason lisenssiä (aikaisempi E-lupa).

Radanrakennus klo 12! (su 8.3)

 

Lähtölista ja toimihenkilötehtävät 08.03.2020

 

Tulokset

 

Luokat:

Lk.1 Ristikko, Clear Round

Lk.2 50 cm, Clear Round

Lk.3 60 cm, Clear Round

Lk.4 70 cm, Clear Round

Lk.5 80 cm, Clear Round

 

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset kilpailuja edeltävään keskiviikkoon klo 18.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kisat@husaariratsastajat.fi. Muista ilmoittaa ratsastettava luokka, ratsastajan nimi, hevosen nimi ja puhelinnumero. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat suoraan ratsastuksenopettajille. Kisat pidetään jos on vähintään 10 starttia.

2. Ei lähdönvarmistuksia, mutta peruutukset on tehtävä kilpailua edeltävään torstaihin klo 20 mennessä numeroon 044 566 4263 (Leena). Kisa päivinä tiedostelut/viime hetken perutukset ym Heidy 050 354 2605.

Lähtölistat ovat nähtävillä lauantaina klo 12 jälkeen Savijärven kartanon ratsastuskoulun toimistossa ja seuran nettisivuilla www.husaariratsastajat.fi.

3. Lähtömaksu HusR jäsen ratsastuskoulun hevosella 30€/luokka, HusR jäsen omalla hevosella 15€/luokka. Maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

4. Kaikissa luokissa on Clear Round-arvostelu. Lisäksi ratsastuksen ohjaaja arvostelee kaikki suoritukset ja kilpailijat saavat taitoarvostelupöytäkirjan. (Lisätietoa SRL:n Kilpailusäännöistä, KS III Esteratsastus, liite 9)

5. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu, turvakypärä pakollinen.

6. Kilpailut järjestetään ulkona hiekkapohjalla tai maneesissa sään mukaan.

7. Kilpailijat osallistuvat omalla vastuullaan.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

10. Jokainen osallistuja sitoutuu auttamaan kisojen järjestelyssä. Samalla kun ilmottaudut, niin ilmota mihin tehtävään toivot pääsevän. Ilmoita myös tarvittaessa aika rajoitukset, esim koska pääset ja/tai mihin asti voit olla.

Tehtävät ovat esim:

 Kisojen tehtävä lista mm:

- kuuluttaja

- sihteeri?

- portin avaaja (kisat ulko kentällä)/Oven avaaja maneesiin

- pöytäkirjoijen  "juoksutytöt"

- kanslia, esim vastaanottaa ilmottautumiset

- tulospalvelu, esim laskee pisteet

- esteradan toimihenkilöt, esim puomien nosto ja liputtaja

- kentän "kakka siivoja"

- buffa

- parkki vahti/järejestysmies?

 

 

 

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

Julkaistu  28.08.2020