HUSAARIRATSASTAJAT menu

Kilpailu- ja valmentautumistuet

Liite

 

Kilpailu- ja valmennustuet vuodelta 2022 ovat nyt haettavissa! 

 

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla seuran sihteerille sihteeri@husaariratsastajat.fi viimeistään 31.1.2023.

Täytä liitteenä oleva hakemuslomake sähköisesti ja toimita se sähköpostin liitteenä.

Vain lomakkeella tehdyt sähköiset hakemukset huomioidaan. 

 

Kilpailutukea maksetaan kilpailemisesta alue-tasolla tai korkeammalla lajiin katsomatta. Tällöin kilpailijalla on oltava kilpailulupa. Kilpaillessaan hän edustaa asiallisella tavalla seuraa.

 

Senioreille maksetaan kilpailutukea, ja junioreille sekä kilpailutukea että valmentautumistukea, mikäli juniori on valmentautunut vähintään alue-tason valmennuksissa.

 

Kilpailutukea (ja valmentautumistukea) maksetaan kotimaan kilometreistä täysimääräisenä ja ulkomaan kilometreistä puolet kilometrimäärästä, laskettuna omalta tallin pihalta kilpailu/valmentautumispaikalle ja takaisin. Seuran hallitus määrittää talousarviossaan kilpailutukeen käytettävän kokonaissumman, joka jakaantuu hakijoiden kilpailutukeen oikeuttavien kilometrien määrälle. Matka ja reitti on kirjattava hakulomakkeeseen. Hakijan on kilpailutukea saadakseen ilmoitettava seuran sihteerille toimintakalenteria varten kilpailutuloksensa.

 

Tärkein tekijä kilpailutuen myöntämiselle on hakijan aktiivisuus seuratoiminnassa. Hakijan aktiivisuutta katsotaan aina kilpailutuen hakuvuoteen verraten. Aktiivisuutta kysytään myös hakulomakkeessa ja hakijan tulee merkitä aktiivisuutensa tarkasti.

 

Seuratoiminnan aktiivisuutta on mm.:

 

 

Seuran hallitus pidättää itsellään oikeuden kilpailutuen myöntämiseen.


Husaariratsastajat ry.
hallitus

 

Liite

Julkaistu  18.01.2023