HUSAARIRATSASTAJAT menu

TIETOA

Jäsenmaksut, jäsenedut ja liittyminen jäseneksi tästä linkistä!

 

Sipoon vanhin ratsastusseura Husaariratsastajat ry. toimii läheisessä yhteistyössä Savijärven ratsastuskoulun kanssa. Husaariratsastajat on aktiivinen ja monipuolinen seura, joka on perustettu vuonna 1971. Kouluratsastusta, esteratsastusta ja valjakkoajoa voit kaikkia kolmea lajia harrastaa helposti Husaarien suojissa, ja joka lajiin löytyy seurasta päteviä valmentajia. Suomen ensimmäinen ratsastuksen MM-kultamitali tuli kesällä 1998 Husaarien Arja Mikkoselle kaikkien aikojen ensimmäisissä valjakkoajon MM-kisoissa Itävallan Ebbsissä.

 

Seuran puheenjohtajana toimii Marit Sivén. Seuramme sihteerin tehtäviä hoitaa Anne Majaranta.

 

Hallituksen jäsenet vuonna 2021: Ben Simonsén vpj, Leena Niemistö ja Natalia Trofast.

 

Hallituksen varajäseninä vuonna 2021 toimivat: Linda Ström, Anne Majaranta, Sirpa Lepistö, Heidy Nyberg, Anu Torkkeli ja Katariina Lajunen. 

 

Jäsensihteeri Leena Niemistö auttaa kaikissa jäsenyyteen, vakuutuksiin yms. liittyvissä asioissa. Seuran kirjanpidosta on ansiokkaasti jo vuosia huolehtinut Tuija Lindblad. Nuortenkerhoa hallituksen kokouksissa edustaa puheenjohtaja Vanamo Wettig.

 

Tämän lisäksi monet seuramme jäsenet toimivat aktiivisesti Suomen Ratsastajainliiton eri jaoksissa. Seuran alajaosto Nuorten Kerho järjestää monipuolista toimintaa ja opetusta aloitteleville ratsastajille ja hevosenhoitajille. Husaariratsastajat sai Sinettiseuran arvon vuonna 1993, ja on nykyään urheilun Tähtiseura. Nuorten Kerho järjestää seurakilpailut ja avustaa Husaariratsastajien järjestämissä kansallisissa ja aluetason kilpailuissa toimihenkilöinä. Lue lisää Nuorten kerhon toiminnasta täältä!

 

Seuramme järjestää vuosittain kansallisia kilpailuja mm. valjakkoajon ja kouluratsastuksen parissa. Ei myöskään pidä unohtaa jokavuotisia pikkujoulujamme sekä muita mukavia tapahtumia, joita seuramme järjestää. Kaikkien seuramme uusien ja vanhojen jäsenten toivotaan osallistuvan seuramme aktiiviseen toimintaan tai tulevan seuraamaan tapahtumia. Kun osallistut ja tutustut seuran jäseniin, saatat löytää harrastukseesi uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia. Ota mukaasi myös ystäväsi, juniorien vanhemmat ovat erityisen tervetulleita.

Julkaistu  23.02.2021