HUSAARIRATSASTAJAT menu

SENNUKERHO

 

Husaarien sennukerho on kaikille seuran aikuisjäsenille tarkoitettu kerho, jossa opetellaan hevosmiestaitoja ja pidetään hauskaa sennuporukalla. Kerho on pyörinyt jo useamman vuoden ja ohjelmaa järjestetään toiveiden mukaan. Kerhoon ovat erittäin tervetulleita kaikki aloittelijoista jo kokeneisiin hevosnaisiin ja -miehiin. Myös Ratsastajainliiton hevostaitomerkkien suorittaminen on mahdollista sennukerhon puitteissa. 

 

Lisätietoa sennukerhosta antaaSirpa Lepistö sipumta@gmail.com

 

Tervetuloa

Sirpa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husaarien liitävät liikakilot

 

Ratsastajainliiton Kuntohaaste 1.8.2016-30.4.2017

 

Kuntohaastekilpailun tavoitteena oli kannustaa ratsastajia kohottamaan kuntoaan sekä liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Hyvä aerobinen kunto on kaiken kunnon kohottamisen perusta, ja yksi tärkeimmistä osa-alueista myös ratsastuksessa. Hyvä aerobinen kunto auttaa jaksamaan ratsastustunnin alusta loppuun saakka virkeänä ja keskittyneenä. Hyväkuntoinen ratsastaja pystyy kommunikoimaan hevosen kanssa herkästi ja määrätietoisesti, halliten sekä kehonsa että mielensä, hengästymättä. Kuntohaasteeseen voi osallistua 5-10 henkilön joukkueella.

 

Husaariratsastajilla oli jo vuonna 2013 joukkue mukana haasteessa, nimellä Husaarien Liitävät liikakilot (HLL), tuolloin joukkueemme oli painonpudotussarjassa II sijalla.

 

Kun kilpailu lähti käyntiin syksyllä 2016, HLL-joukkue aloitti kokoonpanolla Nina Jokimies, Pia Sandström, Natalia Trofast, Linda Ström, Mandi Broms, Jenny Haveri, Marit Siven ja Leena Niemistö.

 

Kuvassa kuntotestin juoksijat, jotka paransivat yhteisaikaa 4,02 minuuttia. Kuvassa vasemmalta Nina, Linda, Jenny, Pia ja Natalia.

 

Painoa putosi yhteensä 16,9 kg, painonpudotusjoukkueen kokoonpano oli Nina, Pia, Natalia, Linda ja Leena. 

 

Julkaistu  28.08.2020