HUSAARIRATSASTAJAT menu

Harjoitusestekisat 10.3.

 

Tervetuloa Husaariratsastajien järjestämiin harjoitusestekisoihin 10.3. klo 14 Savijärven kartanolle, Sipooseen. Kilpailut ovat avoimet vain Husaarien jäsenille.

Näihin kisoihin et tarvitse 1-tasolla vaadittavaa E-kilpailulisenssiä.

 

TULOKSET

LÄHTÖLISTA, klikkaa auki. Radanrakennus klo 12! 

 

Lk.1 Ristikko, Clear Round 

Lk.2 50 cm, Clear Round

Lk.3 60 cm, Clear Round

Lk.4 70 cm, Clear Round

Lk.5 80 cm, Clear Round

 

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset kilpailuja edeltävään keskiviikkoon klo 18.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kisat@husaariratsastajat.fi. Muista ilmoittaa ratsastettava luokka, ratsastajan nimi, hevosen nimi ja puhelinnumero. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat suoraan ratsastuksenopettajille. Kisat pidetään jos on vähintään 10 starttia.

2. Ei lähdönvarmistuksia, mutta peruutukset on tehtävä kilpailua edeltävään torstaihin klo 20 mennessä kanslian numeroon 0400500734. Lähtölistat ovat nähtävillä lauantaina klo 12 jälkeen Savijärven kartanon ratsastuskoulun toimistossa ja seuran nettisivuilla www.husaariratsastajat.fi.

3. Lähtömaksu HusR jäsen ratsastuskoulun hevosella 26€/luokka, HusR jäsen omalla hevosella 15€/luokka. Maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta. 

4. Kaikissa luokissa on Clear Round-arvostelu. Lisäksi taitotuomari arvostelee kaikki suoritukset ja kilpailijat saavat taitoarvostelupöytäkirjan. Lisätietoa SRL:n Kilpailusäännöistä, KS III Esteratsastus, liite 9.

5. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu, turvakypärä pakollinen.

6. Kilpailut järjestetään ulkona hiekkapohjalla tai maneesissa sään mukaan.

7. Kilpailijat osallistuvat omalla vastuullaan.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

Julkaistu  28.08.2020