HUSAARIRATSASTAJAT menu

Harjoitusestekilpailut 5.7.2020

Harjoitusestekisat  5.7.2020

Tervetuloa Husaariratsastajien järjestämiin harjoitusestekisoihin 5.7. klo 10 Savijärven kartanolle, Sipooseen. Kilpailut ovat avoimet vain Husaarien jäsenille.

Näihin kisoihin et tarvitse seuratason lisenssiä (aikaisempi E-lupa).

Radanrakennus lauantaina 4.7. koulukisojen jälkeen.

 

Luokat:

Lk.1 Ristikko, clear round A.0.0  (ei uusintaa)

Lk.2 50 cm/60 cm, 367,1 A2/A2

Lk.3 70 cm/80 cm, 367,1 A2/A2

 

TULOKSET

 

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset kilpailuihin viimeieistään tiistaina 30.6. sähköpostilla osoitteeseen kisat@husaariratsastajat.fi. Muista ilmoittaa ratsastettava luokka ja este korkeus,  ratsastajan nimi, hevosen nimi ja puhelinnumero. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat suoraan ratsastuksenopettajille ja sopivat ratsastuksen opettajan kanssa este korkeuden. Kisat pidetään jos on vähintään 10 starttia.

2. Ei lähdönvarmistuksia, mutta peruutukset on tehtävä kilpailua edeltävään torstaihin klo 20 mennessä numeroon 044 566 4263 (Leena). Kisa päivinä tiedostelut/viime hetken perutukset ym Marit Siven 040 733 9853.

Lähtölistat ovat nähtävillä lauantaina klo 12 jälkeen Savijärven kartanon ratsastuskoulun toimistossa ja seuran nettisivuilla www.husaariratsastajat.fi.

3. Lähtömaksu HusR jäsen ratsastuskoulun hevosella 30€/luokka, HusR jäsen omalla hevosella 15€/luokka. Maksetaan tilille FI55 4055 7040 0050 36 (vastaanottaja Husaariratsastajat, mainitse nimi ja luokka viesti kenttään) ja näytetään kuitti kansliaan ilmottautumisen yhteydessä.

4. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu, turvakypärä pakollinen. Muistattehan laittaa ratsastajien hiukset kunnolla kiinni. Hupulliset takit ovat kielletty turvallisuussyistä.

5. Kilpailut järjestetään ulkona hiekkapohjalla.

6. Sijoittuneille ruusuke ja esine palkinto.

7. Kilpailijat osallistuvat omalla vastuullaan.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

9. Jokainen osallistuja sitoutuu auttamaan kisojen järjestelyssä. Samalla kun ilmottaudut, niin ilmota mihin tehtävään toivot pääsevän. Ilmoita myös tarvittaessa aika rajoitukset, esim koska pääset ja/tai mihin asti voit olla.

Tehtävät ovat esim:

 Kisojen tehtävä lista mm:

- kuuluttaja

- portin avaaja (kisat ulko kentällä)

- kanslia, esim vastaanottaa ilmottautumiset

- tulospalvelu

- esteradan toimihenkilöt, esim puomien nosto ja liputtaja

- kentän "kakka siivoja"

- buffa

- parkki vahti/järejestysmies?

10.  Koronaepidemian aikana on välttämätöntä noudattaa erityisjärjestelyjä, jotta emme vaarantaisi kenenkään osallistujan tai heidän läheistensä terveyttä.

Toivomme osallistujilta ymmärrystä näitä erityisjärjestelyjä kohtaan, jotta saamme jatkaa kilpailukautta tästäkin eteenpäin.

Järjestäjällä on oikeus poistaa paikalta henkilöt, jotka eivät noudata erityismääräyksiä.

 Kilpailupaikalle ei pidä tulla sairaana, ei silloinkaan, vaikka oireet olisivatkin hyvin lievät.

 

 

 

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

Julkaistu  28.08.2020