HUSAARIRATSASTAJAT menu

Harjoitusestekisat 11.3.

 

LÄHTÖLISTA, klikkaa auki

 

Kilpailukutsu

 

Tervetuloa Husaarien Nuorten Kerhon järjestämiin harjoitusestekisoihin 11.3. klo 14 Savijärven kartanolle, Sipooseen. Harjoituskilpailu on avoin ainoastaan Husaariratsastajille.

Näihin kisoihin et tarvitse 1-tasolla vaadittavaa E-kilpailulisenssiä.

 

Luokka I Ristikko

Luokka II 50 cm

Luokka III 60 cm

Luokka IV 70 cm

Luokka V 80 cm

 

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset kilpailuja edeltävään keskiviikkoon klo 18.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen husr_nk@hotmail.com. Muista ilmoittaa ratsastettava luokka, ratsastajan nimi, hevosen nimi ja puhelinnumero. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat ilmoittautuvat suoraan ratsastuksen opettajille. Kisat pidetään jos on vähintään 10 starttia.
2. Ei lähdönvarmistuksia, mutta peruutukset on tehtävä kilpailua edeltävään torstaihin klo 20 mennessä kanslian numeroon 050-3414185. Lähtölistat ovat nähtävillä lauantaina klo 12 jälkeen Savijärven kartanon ratsastuskoulun toimistossa ja seuran nettisivuilla www.husaariratsastajat.fi.
3. Lähtömaksu HusR jäsen ratsastuskoulun hevosella 21€/luokka, HusR jäsen omalla hevosella 10€/luokka. Maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta. Kanslian puhelinnumero 050-3414185.
4. Kaikissa luokissa on taitoarvostelu. Lisätietoa SRL:n Kilpailusäännöistä, KS III Esteratsastus, liite 9.
5. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu, turvakypärä pakollinen.
6. Kilpailut järjestetään ulkona hiekkapohjalla tai maneesissa sään mukaan. 

7. Hevosilla ja poneilla täytyy olla numerolappu kiinnitettynä varusteisiin näkyvälle paikalle (suitset tai satulahuopa). Jokaisen hevosen numero löytyy lähtölistasta. 
8. Luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet ja esinepalkinnot.
9. Kilpailijat osallistuvat omalla vastuullaan.
10. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kilpailemaan!

Julkaistu  28.08.2020