HUSAARIRATSASTAJAT menu

Haemme Nuorten Kerhon ohjaajaa

 

Haemme nyt Nuorten Kerholle ohjaajaa!

 

 

Nautitko lasten ja nuorten ohjaamisesta? Onko sinulla kokemusta hevosten käsittelystä ja omaatko hyvät hevostaidot? Oletko kiinnostunut kehittämään perinteikkään ratsastusseuran nuorisotoimintaa? Jos vastasit kyllä, niin jatkathan lukemista, me saatamme etsiä juuri sinua!

 

Nuorten Kerhon ohjaajana vastaat kerhotoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, tavoitteenasi tarjota jokaiselle kerholaiselle hänen oman tasoista kerhotoimintaa. Seuraat Suomen Ratsastajainliiton Kaviouralle ilmestyviä hevosmerkki- ja muita materiaaliuudistuksia ja hyödynnät monipuolisesti liiton materiaaleja kerhotoiminnassa. Lisäksi ohjaat seuran nuoria heille soveltuviin liiton tarjoamiin koulutuksiin ja kursseille. Sinulla on myös tärkeä rooli Nuorten kerhon ja Husaariratsastajat ry:n sekä muiden sidosryhmien välisenä yhdyshenkilönä.

 

Sinulla on erinomaiset edellytykset onnistua Nuorten Kerhon ohjaajana, jos sinulla on koulutus tai aiempaa kokemusta ohjaamiseen tai opettamiseen liittyen. Opintosi voivat olla myös vielä käynnissä. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Puhut sujuvaa suomen kieltä, ruotsin kielen osaaminen on tehtävässä eduksi. 

 

Haemme Nuorten Kerholle ohjaajaa koko seuraavaksi lukuvuodeksi elokuusta 2024 toukokuun 2025 loppuun saakka. Tarjoamme työtä 5 tuntia viikossa (2 tuntia kerho-ohjausta Sipoon Savijärven Kartanolla ja 3 tuntia suunnittelua ja muita tehtäviä). Korvaamme työstä 27€/tunti + alv laskutusperusteisesti, eli sinulla tulee olla esimerkiksi toiminimi tai toimit kevytyrittäjänä. 

 

Jos haluat kuulla tehtävästä tai kerhon toiminnasta lisää, voit olla yhteydessä puheenjohtajaamme Riitta Silkko-Vainioon pj@husaariratsastajat.fi tai 040 562 0934. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si 31.7.2024 mennessä osoitteeseen pj@husaariratsastajat.fi. Teemme valinnan hakemusten ja haastatteluiden perusteella.  

 

Husaariratsastajat ry on sipoolainen ratsastusseura, ja toimimme läheisessä yhteistyössä Sipoon Savijärven Kartanon ratsastuskoulun kanssa. Seurassamme on noin 270 jäsentä, jotka harrastavat esimerkiksi koulu- este- ja kenttäratsastusta sekä valjakkoajoa. Olemme aktiivinen seura ja järjestämme säännöllisesti kilpailuja ja muita tapahtumia. Husaarien Nuorten Kerho on erittäin tärkeä osa seuran toimintaa, ja se vastaa alle 18-vuotiaiden jäsenten yhteisöllisyydestä, kerhotoiminnasta ja hevostaitojen opettamisesta. 

 

Julkaistu  09.07.2024