HUSAARIRATSASTAJAT menu

HusR 50v

 

Katrillikilpailun kutsu on julkaistu, lue lisää.

________________________________________________

 

 

Juhlan kunniaksi teetettyjen paitojen maksu- ja nouto-ohjeet tästä linkistä!

________________________________________________

 

Vuosi 2021 on Husaariratsastajien juhlavuosi - seura täyttää kunnioitettavat 50 vuotta! 

Alustavasti juhlapäiväksi on sovittu lauantai 28.8.2021. Juhlapäivänä pidetään kaikille avoin tapahtuma sekä myöhemmin illalla kutsuvierastilaisuus. Tiedotamme juhlallisuuksista lisää myöhemmin.

 

KATRILLIKILPAILU!

Juhlien yhteydessä järjestetään katrillikilpailu. Nyt kokoamaan ryhmää yksäriporukasta, valjakkoväestä tai vaikka ratsastuskouluryhmästä ja suunnittelemaan ohjelmaa!

 

Kilpailu toteutetaan seuraavasti: ryhmänne harjoittelee ohjelman, ja kun suoritus on hiottu esityskuntoon, videoitte sen. Video esitetään Savijärven Kartanolla järjestettävässä päiväjuhlassa 28.8.2021 isolla näytöllä ja ryhmä saa suorituksestaan arvostelun tuomareilta, jotka ovat husaarien todellisia katrilli-pioneereja. Tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt julkaistaan kevään mittaan.

 

 

Ennen suurta juhlapäivää kutsumme kaikki seuran jäsenet julkaisemaan vanhoja kuvia ja muistoja seurasta, tapahtumista, hevosista ja ihmisistä vuosien varrelta - jos jaat tarinasi ja kuvasi somessa, käytä hastagia #husr50v . Voit myös lähettää kuvia ja tarinoita sähköpostiin sihteeri@husaariratsastajat.fi , julkaisemme ne tällä sivulla.

Julkaistu  20.07.2021