HUSAARIRATSASTAJAT menu

YLEISTÄ

 

Yhteystiedot: nuortenkerho@husaariratsastajat.fi, 045 2786 101 / Anna

 

Mikä on NK?

 

NK eli Nuorten kerho on Husaariratsastajat ry.:n alaisuudessa toimiva jaosto, joka keskittyy lasten ja nuorten toimintaan. Nuorten kerho on toiminut jo vuodesta 1976 lähtien ja sillä on oma hallitus, joka kokoontuu noin kerran kuussa. Hallituksella on oma puheenjohtaja ja jäseniä, jotka koostuvat pääosin kerhonvetäjistä. Hallitukseen kuuluu myös Savijärven kartanon edustaja.

Nuorten kerho järjestää Savijärvellä erilaista toimintaa kuten hevoskerhoja ja seurakilpailuja. Erittäin suosittu NK:n perinne on keväisin järjestettävä viikonloppuleiri, joka pidetään Savijärven kartanon päärakennuksessa. Hevoskerhoissa opetellaan hevostaitoja sekä suoritetaan Suomen Ratsastajainliiton suunnittelemia ja hyväksymiä hevostaitomerkkejä. Hevoskerhot kokoontuvat viikoittain ja niitä pitävät Suomen Ratsastajainliiton kouluttamat kerhonvetäjät.

Nuorten kerhoon kuuluvat kaikki juniori-Husaarit. Kaikki lapset ja nuoret ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan, riippumatta aiemmasta hevos- ja seurakokemuksesta. Jos olet kiinnostunut hevoskerhoista, ota yhteyttä Nuorten kerhon puheenjohtajaan tai kerhonvetäjiin.


Ota yhteyttä: nuortenkerho@husaariratsastajat.fi, 045 2786 101 / AnnaTervetuloa mukaan toimintaan!

 

 

Nuorten kerhon hallitus 2020:

 

 

puheenjohtaja Anna Lillqvist

 

varapuheenjohtaja Jessi Hutukka

 

sihteeri Ida Henriksson

 

hallituksen jäsenet:

 

Camilla Simonsén

Catharina Harju

Jessi Hutukka

Ida Henriksson

Anna Lillqvist

 

varajäsenet:

 

Kia Lindfors

Vanamo Wettig

Linn Lindholm

Senni Luukkanen

 

Husaariratsastajat Ry:n hallituksen alle 18-vuotiaat edustajat:

 

Ida Henriksson & Vanamo Wettig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkaistu  28.08.2020