HUSAARIRATSASTAJAT menu

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

 

 

- Husaariratsastajat r.y. on Tähtiseura ja noudattaa nimityksen mukaista ohjelmaa.

 

- Hevoskerhotoiminta jatkuu, Husaarien Nuorten Kerho jatkaa aktiivista toimintaa oman, erillisen toimintasuunnitelman mukaisesti. Hevoskerhoa pidetään myös erityisryhmille. 

 

- HusR:n kevätkokous pidetään Savijärvellä helmi- maaliskuussa, ja syyskokous marras-joulukuussa. 

 

- Järjestetään kilpailuita: keväällä ja syksyllä 1-2-tason este- ja kouluratsastuskilpailuita, elokuussa 3-tason valjakkoajokilpailut ja syyskuussa vammaisratsastuksen 1-tason kilpailut. Seura vastaa kilpailuissa buffatoiminnasta Nuorten Kerhon kanssa. Toukokuussa järjestetään FWB-yhdistyksen kanssa yhteistyössä FWB -päivät. Kilpailuissa ja ratsastustuntien yhteydessä on mahdollisuus merkkisuorituksiin.

 

- Seuramestaruudet ratkaistaan HusaariCup –muotoisena.

 

- Husaarien seniorikerho jatkaa toimintaansa.

 

- Pyritään aktivoimaan lisää nuorten vanhempia sekä senioriratsastajia mukaan toimintaan.

 

- Järjestetään lajikokeiluja ja erilaisia teemapäiviä, esim. hyvinvointiin liittyviä. Tavoitteena järjestää keväällä mm. kierrätyspäivä ”Pihakirppis” tallin pihalle.

 

- Järjestetään mahdollista tuettua valmennustoimintaa aktiiviharrastajille.

 

- Järjestetään Hubertus -ratsastus yhteistyössä Savijärven kartanon kanssa.

 

- Seura ottaa huomioon toiminnassaan SRL:n vuoden 2019 teemaa ”Yhdessä”

 

Yhteistyö: Toimitaan yhteistyössä FWB:n, Suomen Hippoksen, SRL:n, ESRA:n, Sipoon kunnan ja muiden ratsastusseurojen kanssa sekä osallistutaan niiden järjestämille kursseille ja tapahtumiin.

 

Koulutus: Seura lähettää jäseniään myös ulkomaille kilpailemaan ja saamaan jatkokoulutusta valmentaja- sekä tuomaritehtäviin. Tarjotaan jäsenistölle koulutusta ja kutsutaan niihin ulkopuolisia luennoitsijoita. Lisätään valjakkoajotuntemusta seuran jäsenten keskuudessa.

 

Tiedottaminen: Jäsenistölle tiedotetaan sähköisesti jaettavien jäsentiedotteiden avulla, Facebookissa, lehdistössä ja www-sivuilla ja instagramissa.

 

Turvallisuus: Kilpailujen ja toiminnassa mukana olevien turvallisuuteen pyritään kiinnittämään erityistä huomiota.

 

Julkaistu  20.01.2019